Over GS by Statement

GS by statement is een merk dat is ontstaan uit onze passie voor mode. Dit gevoel willen wij doorvoeren in ons merk, (kleding)items en service naar jou als klant.

De boodschap waar wij voor staan en over willen brengen:

“Be who you want to be, wear your statement with pride”. Wij vinden dat ons merk voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of cultuur. Dit voeren wij door in ons concept, waar jij als klant kan dragen waar jij je prettig bij voelt.

Ons logo sluit hierop aan door de karakteristieke eigenschappen die de slang bezit. De slang is een gepassioneerd dier die zelfverzekerdheid uitstraalt en staat voor wedergeboorte, vernieuwing en wijsheid. Dit zijn eigenschappen die mooi van pas komen in het leven, ons (kleding)merk levert hier een bijdrage aan 


De kleding is vervaardigd in Nederland, dat maakt dat de productiekosten hoger liggen dan in het buitenland. De reden dat wij hiervoor hebben gekozen is voornamelijk, omdat wij graag eerlijke en kwalitatiefwaardige kleding willen leveren. De kleding is met liefde, heel zorgvuldig en betrouwbaar gemaakt in samenwerking met fantastische bedrijven, waar wij enorm trots op zijn.

We hebben er bewust voor gekozen om vanuit NL te produceren, omdat wij staan voor eerlijke kleding.   In lagelonenlanden is er vaak sprake van slechte arbeidsomstandigheden. Je kunt hierbij denken aan: gedwongen overwerk, hongerlonen van kledingarbeiders, discriminatie, onveilige omstandigheden of een verbod op vakbonden. Dit soort oneerlijke situaties komen helaas nog steeds regelmatig voor in de kledingindustrie. Wij willen graag onze bijdrage leveren door middel van backshoring en hiermee  verandering brengen in de mode-industrie.