Verzendkosten en levertijd

Voor producten met een aankoopprijs boven de €50.- is de verzending gratis. Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening.

We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Binnen Nederland is de geschatte levertijd 1 tot 3 werkdagen.

Niet thuis

Ben je niet thuis als je bestelling wordt bezorgd? Dan laat DHL een afhaalbericht achter in je brievenbus en kun je de bestelling afhalen bij een DHL ophaalpunt. Bewaar dit afhaalbericht. Geen briefje in de brievenbus? De locatie kan achterhaald worden aan de hand van je track & trace-code.

Bezorgadres

Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen, bij een DHL ophaalpunt of bij een afwijkend leveradres. Je kunt het bezorgadres helaas niet wijzigen als je de bestelling al hebt geplaatst.

Bestelling niet/ foutief/ onvolledig geleverd

Wanneer je geleverde bestelling niet overeenkomt met je geplaatste bestelling, kun je contact met ons opnemen via info@gsbystatement.com

Bestelling toch niet leverbaar

Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen, dat tijdens het verwerkingsproces van je bestelling blijkt dat een artikel niet meer voorradig is. Indien een artikel onverhoopt niet leverbaar is, dan berichten wij je hier binnen vijf werkdagen over en zullen we het betaalde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op jouw rekening.