Betaalmogelijkheden

Zodra je betaling is afgerond, ontvang je per mail een orderbevestiging. Wij bieden de volgende betaalmethoden aan:

iDeal

Met iDeal kun je makkelijk en veilig je online aankopen afrekenen via je eigen bank. Betalen met iDeal kan bij de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, ING, KNAB, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot.

PayPal

PayPal is een veilige en snelle manier om direct met je bankrekening of creditcard te betalen, zonder hierbij je bankgegevens door te hoeven geven. Je hebt hiervoor een PayPal-rekening nodig.

Creditcard

Je kunt je creditcardgegevens veilig invoren. Wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte en vlekkeloze afhandeling. Wij accepteren American Express, MasterCard en Visa. Zodra jouw maatschappij je betaling heeft goedgekeurd, versturen wij je bestelling.

Bancontact

Bancontact is vergelijkbaar met het betalen via aan creditcard. Door het nummer van je kaart en de vervaldatum in te vullen wordt je betaling verwerkt door het betaalsysteem en brengt het je automatisch naar het betaalscherm van je eigen bank, waar je de resterende gegevens in dient te vullen

Terugbetaling

De manier waarop jij jouw terugbetaling ontvangt, is afhankelijk van de betaalmethode die u gekozen heeft:

iDeal

Zodra wij je retour hebben verwerkt, storten wij het geld terug op jouw bankrekening. Afhankelijk van jouw bank kan het 5-7 werkdagen duren voordat het geld op jouw bankrekening staat.

PayPal

Zodra wij je retour hebben verwerkt, wordt het bedrag op jouw PayPal account teruggeboekt. Op jouw PayPal account komt dan een positief saldo te staan. Afhankelijk van jouw instellingen wordt dit bedrag automatisch teruggestort op jouw gekoppelde bankrekening of het bedrag blijft op jouw PayPal account staan.

Creditcard

Zodra wij je retour hebben verwerkt, wordt het bedrag op jouw creditcard teruggeboekt. Heb je het bedrag al betaald? Dan staat er een positief saldo op jouw creditcard. Afhankelijk van jouw creditcardmaatschappij wordt dit bedrag automatisch teruggestort op jouw bankrekening of het bedrag blijft op jouw creditcard staan.